У Вознесенівському районі ліквідували стихійне звалище сміття

02.07.2020 12:49

У центральному районі Запоріжжя продовжують системно прибирати внутрішньоквартальні території - здійснюють покіс карантинних рослин, вивозять сміття зі стихійних звалищ.

Сьогодні, 2 липня, підрядники працювали по вулиці Патріотичній у дворах будинків 72-82а. Тут біля сміттєвого баку утворилось звалище з будівельного та великогабаритного сміття, гілок.

- Мешканці цих будинків звернулись щодо благоустрою прилеглої території, дитячого та спортивного майданчиків. Ми залучили підрядні організації, які вивезли сміття, виконали покіс рослин, завезли пісок на дитячий майданчик та прибрали спортивний майданчик за будинком № 82а, - розповів голова Вознесенівської районної адміністрації Олександр Ніколаєнко.

Також планується здійснити прибирання кварталу по вулиці Перемоги, 115-91. Крім того, за домовленістю з районною адміністрацією підприємство «Вельтум-Запоріжжя» вивезе великогабаритне сміття. Як зазначив Олександр Ніколаєнко, з мешканцями та керуючими компаніями проводиться постійна робота щодо прибирання великогабаритного та будівельного сміття та недопущення утворення звалищ. Ті звалища, де встановити власника неможливо, через рішення комісії прибирають як безхазяйні відходи. Подібні роботи проводять в районі щомісяця, сміття вивозять на полігон твердих побутових відходів.