Українські зірки закликають запоріжців - "Мандруй Україною"

07.07.2020 15:17

Масштабний проєкт "Мандруй Україною" від Державного агентства розвитку туризму України, який підтримали українські зірки, завітав до Запоріжжя. Мета проєкту - популяризувати серед співвітчизників внутрішній туризм. Учасники гурту "Антитіла" на чолі з солістом Тарасом Тополею поділяться власною захопливою історією про наше місто, аби надихнути на майбутні подорожі.

У Запоріжжі проєкт реалізується за активної підтримки департаменту культури і туризму Запорізької міської ради. На запрошення разом зі знімальною групою до нашого міста завітала очільниця Державного агентства розвитку туризму Мар'яна Олеськів.

Челендж #МандруйУкраїною закликає українців ділитися своїми подорожами та відкривати для себе унікальні місця.

Цей проєкт підтримали українські зірки. До челенджу вже приєдналися Олександр Пономарьов, Дмитро Комаров, Катерина Осадча, Оля Полякова, Олексій Потапенко, Марія Єфросиніна, MONATIK, Макс Барських, Євген Клопотенко, Міла Єрємєєва, Настя Каменських, Світлана Тарабарова та гурт "БЕZ ОБМЕЖЕНЬ".

У тісній кооперації держави, бізнесу, креативних індустрій та туризму народилася ідея, яка об'єднує та дозволяє поглянути на власну країну по-новому.

У нашому місті зйомки відбуваються на території історико-культурного комплексу «Запорозька Січ», знімальна група також завітала у гості до Театру козацького бою «Січові Козаки». Вже зовсім скоро випуск, присвячений Запоріжжю, можна буде побачити на національних каналах.

Долучитися до проєкту дуже просто - поставте хештег #МандруйУкраїною і геолокацію в будь-якій соцмережі та порекомендуйте, що саме варто побачити, де побувати у Запоріжжі.