Володимир Буряк прийняв низку кадрових рішень

13.07.2020 13:58

У Запоріжжі проведуть службове розслідування з приводу непрацюючого підйомника на Правобережному пляжі. На час його проведення відсторонено керівника КП «УКБ». Також вирішено звільнити керівника департаменту інфраструктури та благоустрою міської ради. Такі рішення міський голова Володимир Буряк прийняв сьогодні під час оперативної наради.

У червні було завершено реконструкцію Правобережного пляжу. Запоріжжя отримало сучасний пляж, який вже став улюбленим місцем відпочинку для тисяч запоріжців. Містяни позитивно оцінили новий пляж. У той же час надходили і скарги громадян на існуючі недоліки. Один з них – непрацюючий підйомник на Правобережному пляжі, який призначений для людей з особливими потребами.

Зазначимо, міський голова Володимир Буряк поставив низку завдань керівництву КП «Управління капітального будівництва», департаменту інфраструктури та благоустрою міської ради, КП «Титан», підрядній організації. Одне з завдань стосувалося роботи підйомника. Він мав працювати вдень, весь той час, коли на пляжі відпочиваючі. Також біля нього повинні бути присутні люди, які керуватимуть роботою підйомника та допомагатимуть користуватися ним людям з особливими потребами.

Керівники відповідальних служб повідомили, що завдання буде виконане. На жаль, скарги запоріжців показали, що це не відповідає дійсності.

Тому сьогодні міський голова Володимир Буряк під час оперативної наради прийняв низку кадрових рішень. Керівника КП «Управління капітального будівництва» Андрія Бушова відсторонено від займаної посади на час проведення службового розслідування з приводу встановлення та роботи підйомника на Правобережному пляжі. Також міський голова вирішив звільнити з посади директора департаменту інфраструктури та благоустрою міської ради Владислава Коноваленка. Директору КП «Титан» доручено протягом 2 годин забезпечити постійне чергування людини, яка буде обслуговувати підйомник. В іншому випадку його також буде звільнено.

Міський голова Володимир Буряк також поставив завдання припинити підряднику, який працював на Правобережному пляжі, оплату виконаних робіт до того часу, поки не будуть усунені виявлені на об’єкті недоліки.

Володимир Буряк наголосив, що через недбалість окремих посадових осіб та підрядників багато запоріжців не можуть скористатися можливостями нового Правобережного пляжу. Подібна ситуація є неприпустимою, винні понесуть покарання за це.