У Вознесенівському районі дорожні роботи у самому розпалі

24.07.2020 13:10

Триває відновлення дорожнього полотна, зокрема переїздів, тротуарів та внутрішньоквартальних доріг у Вознесенівському районі Запоріжжя.

Перелік об’єктів, які потребують ремонту, склали ще минулої зими, тоді ж на сесії і виділили з міського бюджету кошти на роботи. Зокрема Вознесенівський район отримав 4 мільйони 110 тисяч гривень на тротуари та 8 мільйонів на внутрішньоквартальні дороги.

За адресою вулиця Патріотична, 70 мають вкласти 175 квадратних метрів нового асфальту. Комунальники кажуть, рух транспорту тут досить жвавий. Аби не перекривати дорогу, роботи виконують у два етапи. Спочатку відремонтують один бік вулиці, потім інший. Елуашівці зазначають: для ремонту доріг та тротуарів використовують різні сорти асфальту – з урахуванням чи буде по ньому їздити транспорт, чи ходитимуть люди.

Як розповів майстер дільниці КП “ЕЛУАШ” у Вознесенівському районі Олександр Артюх, для покриття дороги використовують асфальт марки Б більш крупної фракції, а для пішохідної зони – марки Г дрібної фракції.

- У 2019 році було проведене дослідження думки мешканців Вознесенівського району - на що міська влада повинна спрямувати свої зусилля наступного року. Люди вважають, що треба приділити якомога більше уваги ремонту переїздів, внутрішньоквартальних доріг, тротуарів, і тим самим покращити благоустрій нашого району, - відзначив голова Вознесенівської райадміністрації Олександр Ніколаєнко.