На вулиці Гребельній вночі ремонтували дорогу

03.08.2020 12:05

У Дніпровському районі триває відновлення асфальтового покриття на вулиці Гребельній. Оскільки протягом дня на ділянці пожвавлений рух транспорту, роботи виконують виключно вночі.

Активні ремонтні роботи тривали біля зупинки громадського транспорту «Каховська» - тут підрядники знімали верхній шар асфальту за допомогою дорожньої фрези.

- Машиною зрізаємо старий асфальт до певної товщини, яка запланована для укладання нового покриття. Товщина закладається у комп’ютер і відповідно до ухилу фрезерується асфальт на необхідний профіль,  - розповів представник підрядної компанії Олексій Сластний.

Поточний середній ремонт дороги буде виконаний на ділянці від бул. Вінтера до вул. Каховської. Роботи проводять у нічний час, втім рух все одно частково обмежують, перекриваючи дорогу по окремих смугах.

- Наразі сезон відпусток, рух у місті пожвавлений, тож роботи виконуємо виключно у нічний час. Також, аби не завдавати клопоту запоріжцям, плануємо виконати ремонт у максимально короткі терміни, - зазначила заступниця директора департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради Марина Байло.

Після демонтажу старого покриття підрядники перейдуть до укладання нового афальту на вулиці Гребельній. Загалом тут мають вкласти 9 тисяч квадратних метрів нового покриття.