Як проходитиме 52-а сесія Запорізької міської ради

25.08.2020 17:30

26 серпня відбудеться 52-а сесія Запорізької міської ради. Початок об 11:00. Місце проведення – велика зала міської ради.

На розгляд буде винесено питання, які стосуються різних сфер життєдіяльності міста. Зокрема планується внести зміни до програми забезпечення безперебійної роботи КП «Запоріжелектротранс», виділити додаткові кошти на заробітну плату педагогам, медикам, для забезпечення дотримання карантинних вимог в учбових закладах у зв’язку з початком навчального року.

Також планується внести зміни до міських бюджетних програм, які стосуються галузей житлово-комунального господарства, інфраструктури та благоустрою, прийняти низку інших рішень. Серед них і рішення про порядок часткової компенсації відсотків по житловим кредитам тим запоріжцям, які згідно з законодавством мають право на поліпшення житлових умов, проживають у гуртожитках, стоять у черзі на житло і т.д.

В умовах карантину, який продовжується не лише у Запоріжжі, а й в усій країні, сесія міської ради відбудеться з мінімальною кількістю учасників. Окрім учасників засідання запрошені доповідачі, керівники департаментів, управлінь за тими напрямками по яким розглядатимуться проєкти рішень під час сесії.

Саме тому в умовах карантину на сесії не передбачена участь представників ЗМІ. Єдине виключення – працівники телеканалу Z, які забезпечуватимуть пряму трансляцію сесії міської ради для інформування запоріжців, а також ЗМІ. Всі бажаючі зможуть побачити пряму трансляцію сесії на телеканалі Z.