Запоріжців запрошують на масштабне спортивне шоу

08.09.2020 11:24

12 вересня в Палаці спорту «Юність» відбудеться шоу «Запорізький спорт - будемо знайомі!». Юні запоріжці зможуть обрати для себе відповідний вид спорту, а також подивитися феєричні виступи вихованців міських ДЮСШ.

В організації та проведенні заходу візьмуть участь понад 1000 спортсменів з 20 міських дитячо-юнацьких спортивних шкіл Запоріжжя, тренерів-викладачів та волонтерів. Вони підготують показові виступи з дисциплін, на яких спеціалізуються їхні заклади.

Також у рамках свята буде проходити спорт-шоп, де відвідувачам презентують понад 50 видів спорту, що культивуються в місті Запоріжжя. Всі охочі зможуть отримати консультації професіоналів та записатися в обрану секцію. Час початку роботи спорт-шопу – 13:00.

Щоб отримати запрошення на шоу, необхідно виконати спортивну вправу (підтягування, віджимання, присідання, пробіжка та інше) та викласти відео з тегом #ставайспортивним2020 на своїх сторінках у соціальних мережах. Телефон для довідок: 068-961-63-88.

Шоу відбудеться 12 вересня в Палаці спорту «Юність». Спорт-шоп розпочне свою роботу о 13:00. Яскрава презентація від вихованців ДЮСШ пройде о 14:00.

Захід проводитимуть з дотриманням усіх карантинних вимог. Крім того, на вході до Палаці спорту розташується пункт, де можна буде продезинфікувати руки та отримати захисну маску.