У запорізьких закладах освіти тривають протиепідемічні заходи задля недопущення поширення коронавірусної інфекції

16.09.2020 16:45

В освітніх закладах Запоріжжя щодня перевіряють стан здоров’я учнів та викладачів, працівників. Це дає змогу вчасно виявити хворобу, ізолювати інфікованих та попередити подальше поширення коронавірусу у колективах.

Як повідомляє департамент освіти і науки Запорізької міської ради, з 16 вересня відновлено роботу дошкільного навчального закладу (ясла-садка) комбінованого типу №272 «Гномик» у Хортицькому районі міста. Також відновлено освітній процес за очною формою навчання у 6-В класі гімназії №71( Вознесенівський район).

Крім того, з 21 вересня заплановано відновлення роботи дошкільного навчального закладу (ясла-садка) №133 «Струмочок» в Шевченківському районі міста.

Проте на сьогодні залишається припиненим освітній процес за очною формою навчання у 3-х закладах загальної середньої освіти міста та дошкільному навчальному закладі. Це академічний ліцей (Олександрівський район), загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 78 (Вознесенівський район), загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №81 (Дніпровський район) та ясла-садок №286 «Полунична галявина» (Дніпровський район).

У зв’язку з лабораторно підтвердженими випадками коронавірусної хвороби  у окремих працівників, вихованців, учнів на сьогодні припинено освітній процес у 7 групах окремих закладів дошкільної освіти, на дистанційному навчанні перебувають учні 34 окремих класів з 16 шкіл міста.

У цих закладах введено комплекс тимчасових обмежувальних протиепідемічних заходів за рекомендаціями ВП «Запорізький МВ ДУ «Запорізький ОЛЦ МОЗ України».