Володимир Буряк обговорив з ветеранами міста питання подальшого розвитку Запоріжжя

22.09.2020 17:00

Розвиток міської інфраструктури, комунального громадського транспорту, реалізація міських соціальних програм. Участь ветеранів у житті міста. Ці та інші питання обговорювалися сьогодні під час зустрічі міського голови Запоріжжя Володимира Буряка з представниками ветеранських організацій.

У Запоріжжі проживають десятки тисяч ветеранів війни, праці, військової служби. Вони продовжують брати активну участь у житті міста. Зокрема займаються громадською діяльністю, працюють у складі громадських організацій ветеранів. Сьогодні міський голова Володимир Буряк зустрівся з представниками ветеранських організацій Запоріжжя.

Серед учасників зустрічі представники Запорізької міської організації ветеранів України, ветеранських організацій прикордонників, Військово-морських сил, рад районних організацій ветеранів та інші.

- Хочу подякувати ветеранам війни, праці за внесок у розвиток міста. Адже те, що зараз є в Запоріжжі, збудовано саме вашими руками. Хочу подякувати за підтримку, активну участь у житті міста, - сказав Володимир Буряк.

Міський голова розповів учасникам зустрічі про результати реалізації міських програм. Зокрема про оновлення громадського транспорту, розвиток медицини, заходи, які реалізуються для боротьби з коронавірусною інфекцією.

- Міська влада сьогодні робить все можливе для підтримки ветеранів. Зрозуміло, у межах можливостей міського бюджету. Не було зменшене фінансування жодної міської соціальної програми. Збережено пільговий проїзд для пенсіонерів, хоча в умовах карантину пенсіонери зараз можуть користуватися цим правом без обмежень у святкові та вихідні дні, у будні дні з 10:00 до 16:00, - зазначив Володимир Буряк.

Ветерани змогли задати питання міському голові. Частину з них вони підготували ще напередодні зустрічі, інші прозвучали безпосередньо у залі. Зокрема заслужених запоріжців цікавило відновлення повноцінної роботи трамвайного маршруту №12, відкриття нової медичної амбулаторії у Хортицькому районі, завершення реконструкції скверу Піонерів та багато іншого.

Володимир Буряк відповів на запитання та розповів про плани міської влади на найближчий час. Так, вже скоро запрацює медична амбулаторія по вул. Дорошенка, 3 у Хортицькому районі. Почалося встановлення скульптурної композиції у сквері Піонерів, після чого буде відкрито оновлений сквер. Продовжуються роботи по відновленню повноцінного руху трамвайного маршруту №12. Проєкт планується завершити у 2021 році.