КП «Наше місто» завершує підготовку запорізьких будинків до опалювального сезону

24.09.2020 17:00

Наразі до підключення опалення готові майже 90% будинків з числа тих, які перебувають у підприємства на обслуговуванні. В інших будівлях роботи з підготовки обладнання та трубопроводів центрального опалення – на завершальному етапі.

Останні підготування до осінньо-зимового періоду тривають і в будинку № 50 по вул. Незалежної України. Попередньо було проведене дефектування, яке вказало на необхідність заміни великої ділянки трубопроводу центрального опалення. Загалом тут планують оновити 16 погонних метрів труби, встановити 4 нові засувки та 12 стічних та стоякових кранів.

- Роботи плануємо виконати протягом 2 робочих днів. Це основні ремонти, заплановані по будинку. Звичайно, що хотілося б і покрівлю оновити, якісь фасадні роботи провести, але будинок малий, відповідно й тариф малий, а проплата складає всього 60%. Тож поки що, на жаль, не маємо змоги накопичити необхідну кількість коштів для проведення інших робіт. Якщо буде позитивна динаміка в плані сплати за утримання будинку – відповідно будуть заплановані й інші ремонти, - розповів провідний інженер КП «Наше місто» Денис Хмиров.

Зазначимо, на обслуговуванні в КП «Наше місто» перебуває 118 будинків, 115 з яких підключені до центрального опалення. Майже 90% вже готові до запуску. Завершується підписання актів готовності будинків до опалювального сезону.