У Запоріжжі стартував Перший Жіночий Форум

25.09.2020 14:30

Сьогодні, 25 вересня, у виставковому центрі «Козак-Палац» стартував Перший у Запоріжжі Жіночий Форум. До участі у заході долучилися представниці бізнесу, маркетингу, менеджменту, психології, журналістики, дизайну та ін. Організатори – департамент культури і туризму Запорізької міської ради.

Реальні історії реальних жінок. Перший Жіночий Форум – унікальна для Запоріжжя подія, яка стала майданчиком для обміну досвідом, комунікації та співпраці представниць різних професій. Власниці бізнесу та жінки на керівних посадах мотивують учасниць заходу до подальшого професійного та особистого зростання.

Як зазначила начальниця управління туризму департаменту культури і туризму Запорізької міської ради Катерина Сімонова, охочих взяти участь у Форумі було чимало, втім, відповідно до рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, кількість учасників обмежили до 200.

- Цей Форум повинен був стати стартом великої роботи, яку міський голова доручив нам проводити з активними жінками, щоб максимально долучити їх до життя Запоріжжя. Тому вирішили його організувати. Дуже жаль, що це тільки для 200 людей, але, звісно, ми передбачили проведення онлайн-трансляції, - додала Катерина Сімонова.

За перебігом Форуму можна слідкувати на офіційній сторінці заходу у Фейсбук за посиланням

У виставковому центрі «Козак-Палац» задіяні дві локації. На першому поверсі розташована велика сцена, звідки виступають запрошені зі столиці спікерки: Аліна Баженова, Олена Борисова, Юлія Савостіна, Валерія Бородіна, Оксана Кісь, Марина Авдєєва, а також акторка Ада Роговцева і телеведуча Маша Єфросініна. На другому – працює регіональний круглий стіл – у фокусі питання жіночого лідерства, а також активізації ролі жінки в суспільстві.

Захід організований з дотриманням всіх необхідних протиепідемічних вимог: температурного скринінгу, маскового режиму та соціального дистанціонування. Також передбачені спеціальні місця для обробки рук антисептиком.