У парку Вознесенівському оновили дитячий майданчик

25.09.2020 15:15

На каскаді фонтанів “Райдуга”, що у парку Вознесенівському, відтепер буде ще більше гойдалок, гірок, барвистих сходинок та башт. Кошти на модернізацію обладнання для дитячих розваг на улюбленому місці відпочинку запоріжців були виділені з міського бюджету.

Територія для розваг поки що закрита. Адже металеві конструкції комунальники щойно встановили і тепер потрібно трохи зачекати. А вже наступного тижня оновлений майданчик буде готовий зустрічати малечу. У КП “Титан” діляться: надалі планують обсипати прилеглу територію піском, аби дітлахам було комфортно відпочивати та гратися.

- Тепер у парку Вознесенівському буде сучасний і безпечний дитячий майданчик з баштами, перехідними містками, драбинками і гойдалками. В подальшому ми плануємо впорядкувати територію довкола майданчика пісочком, а ще додатково встановити лавочки та урни, щоб дорослі теж могли відпочивати з комфортом. Також комунальники виконали підсвічування дерев у парку, - розповіла заступниця директора КП “Титан” Олена Петрик.