Володимир Буряк привітав учасниць Першого жіночого форуму Запоріжжя

25.09.2020 18:25

Сьогодні у Запоріжжі проходить Перший жіночий форум Запоріжжя, який організовано у виставковому центрі «Козак-Палац». Серед учасниць сотні жінок, які представляють різні сфери життя, працюють у бізнесі, журналістиці, володіють власними компаніями, займаються дизайном, активною громадською діяльністю. Нажаль, захід проводився з урахуванням карантинних вимог, тому кількість учасниць була обмежена. Хоча бажаючих взяти участь у форумі було набагато більше. Привітав учасниць заходу міський голова Володимир Буряк.

Серед гостей Першого жіночого форуму Запоріжжя, як запоріжанки, так і гості з Києва. Нагадаємо, під час форуму працювали дві локації. На першому поверсі була розташована велика сцена, звідки виступали запрошені зі столиці спікерки: Аліна Баженова, Олена Борисова, Юлія Савостіна, Валерія Бородіна, Оксана Кісь, Марина Авдєєва, телевізійна ведуча Маша Єфросініна та інші. На другому поверсі працював регіональний круглий стіл, на якому розглядалися питання жіночого лідерства, а також активізації ролі жінки в суспільстві.

Учасниці форуму змогли поділитися власним досвідом діяльності у різних сферах, реальними історіями успіхів, досягнень, ефективної роботи у різних галузях.

Організатором заходу став департамент культури та туризму Запорізької міської ради. Зазначають, що форум проводився з дотриманням всіх карантинних вимог. Зокрема було передбачене проведення температурного скринінгу, дотримання маскового режиму та соціальної дистанції. Також були передбачені можливості для обробки рук антисептиком.

Міський голова Володимир Буряк відвідав захід для того, щоб привітати учасниць Першого жіночого форуму Запоріжжя. Наголосив, що це дійсно непересічна подія для всього міста.

- Тут зібралися жінки, які вже добилися успіху, написали свою історію, а також ті, хто ще хоче її написати. Ви цього дійсно заслуговуєте. Сьогодні ви зібралися для того, щоб поспілкуватися, обговорити важливі питання, знайти відповіді на них. Це дійсно важливо, адже нам потрібно продовжувати будувати суспільство, де всі мають рівні можливості, - сказав Володимир Буряк.

Після виступу міський голова Володимир Буряк привітав відому українську акторку театру та кіно Аду Роговцеву, передав їй слово. Зазначимо, Ада Роговцева стала одним зі спікерів Першого жіночого форуму Запоріжжя.

Нажаль, в умовах карантину Перший жіночий форум Запоріжжя пройшов в обмеженому масштабі. Однак кожна з гостей, учасниць заходу отримала позитивні емоції від такого свята.