Володимир Буряк повідомив про плани будівництва льодової арени у Запоріжжі

21.10.2020 17:50

Вже з листопада у Запоріжжі планують розпочати будівництво льодової арени. Інвестор будуватиме її на місці зруйнованого стадіону «Будівельник» у Вознесенівському районі. Про це міський голова Володимир Буряк повідомив сьогодні на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

У Запоріжжі продовжується розвиток спортивної інфраструктури. Важливим кроком у цьому напрямку має стати будівництво льодової арени, яку планує збудувати інвестор. Роботи планується розпочати вже у листопаді цього року. Про це написав сьогодні на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» міський голова Володимир Буряк.

- Перша черга включатиме в себе будівництво льодової арени з трибуною для глядачів, адже хокейної інфраструктури в місті недостатньо, хоча бажаючих займатися цим спортом вдосталь.

У подальшому це буде сучасний шестиповерховий спортивний комплекс із залами для тренувань, спортивно-оздоровчим центром, хостелом для спортсменів, футбольним полем тощо, - зазначив Володимир Буряк.

З тим, як буде виглядати новий спортивний об’єкт, можна ознайомитися в оприлюдненому відеоролику.

Нагадаємо, у планах міської влади також розпочати наступного року будівництво критого футбольного манежу для міської дитячо-юнацької футбольної школи «Металург».