Відомий український журналіст оцінив новий термінал запорізького аеропорту

23.10.2020 14:25

Запоріжжя вчасно зорієнтувалося та завдяки розвитку аеропорту, будівництву нового пасажирського терміналу випереджає конкурентів у боротьбі за пасажиропотоки. У нашого міста є непоганий шанс стати сучасним транспортним хабом для всього регіону. Таку думку висловив відомий український журналіст та блогер Денис Казанський.

Будівництво та початок роботи нового пасажирського терміналу Міжнародного аеропорту «Запоріжжя» привертає увагу не лише запоріжців, а й всієї України. Зокрема важливість цієї подій відзначив український журналіст та блогер Денис Казанський.

У своєму дописі у соціальній мережі «Фейсбук» він відзначив, що у Запоріжжі відкрили сучасний аеропорт, побудований за кошти міста. Останнього разу подібний аеропорт в Україні будувався до Євро-2012. До того ж це перший випадок, коли місто змогло зробити це за рахунок власних ресурсів.

Журналіст наголосив, що завдяки таким результатам Запоріжжя має шанс стати транспортним хабом для всього регіону. Адже окрім Запоріжжя та області, новий аеропорт зможе обслуговувати Маріуполь, Дніпропетровську область, тобто загалом територію з населенням близько 6 мільйонів людей. Також не потрібно забувати про відпочиваючих, які щороку прямують на азовське узбережжя.

На думку Дениса Казанського, вчасно зорієнтувавшись Запоріжжя отримує переваги перед сусідами у конкурентній боротьбі за за пасажиропотоки.