У Запоріжжі тимчасово перекриють рух по одній з вулиць

28.10.2020 15:05

29 жовтня ФК «Зоря» зіграє матч групового етапу Ліги Європи з ФК «Брага» (Португалія). Зустріч відбудеться на стадіоні «Славутич Арена».

29 жовтня усіх любителів футболу очікує видовищний поєдинок. В межах групового етапу Ліги Європи луганська «Зоря» зіграє з португальською «Брагою».

ФК «Зоря» вже шостий рік базується у Запоріжжі та успішно представляє Україну на європейській футбольній арені. Цього року клуб завоював бронзові медалі Чемпіонату України з футболу, що дозволило футболістам напряму потрапити до групового турніру Ліги Європи. Керівництву міста та ФК «Зоря» вдалося домовитися про те, що матчі групового етапу відбудуться в Запоріжжі на стадіоні «Славутич Арена». Об’єкт повністю відповідає стандартам і вимогам УЄФА, адже міська влада виконала значний обсяг робіт для розвитку стадіону та підготовки до проведення на ньому матчів міжнародного рівня.

Під час проведення поєдинку буде частково обмежений рух автотранспорту та внесені зміни до роботи громадського транспорту.

Матч триватиме з 20:00 до 22:00. Задля комфорту запорізьких уболівальників та гостей міста після закінчення матчу буде подовжено роботу міського пасажирського транспорту. Громадський транспорт, який проходить по пр. Соборному та вул. Перемоги, буде сконцентровано на зупинці «пл. Запорізька», а в напрямку Хортицького району – на зупинці «пр. Металургів».

Також 29 жовтня буде перекрито рух автотранспорту:

  • з 16:00 до 22:30 – по вулиці Валерія Лобановського від проспекту Соборного до вулиці Богдана Хмельницького;
  • з 17:00 до 22:30 – по вулиці Трегубенка від проспекту Соборного до вулиці Богдана Хмельницького.

Матч відбудуться з дотриманням усіх карантинних вимог та рекомендацій Міністерства охорони здоров'я України.