КП «Наше місто» оновлює мережі холодного водопостачання в будинках Олександрівського району

02.12.2020 16:05

Сьогодні, 2 грудня, спеціалісти підприємства задіяні в будинку по вулиці Жуковського. У планах робіт – заміна понад 50 метрів трубопроводу холодної води.

Будинок № 76 по вулиці Жуковського був збудований ще у 40-х роках минулого століття. Тож комунікації, хоча й неодноразово ремонтувалися, давно потребували повноцінної заміни. Наразі працівники КП «Наше місто» працюють над оновленням понад 50 погонних метрів труб холодного водопостачання, а це майже половина усього трубопроводу будинку.

- Ми працюємо у підвальному приміщенні, яке тут доволі незвичне – висота стін сягає 4-х метрів, труби також розташовані біля стелі. Трубопровід ми не просто замінюємо, а й пускаємо трохи нижче – аби надалі слюсарям було зручно працювати. Нова труба має 50-й діаметр, вона пластикова, тож буде стійкою до корозії і може прослужити до 100 років, - розповів провідний інженер КП «Наше місто» Денис Хмиров.

Крім того, у підвалі будинку сьогодні облаштували систему освітлення. Також у найближчих планах оновлення трубопроводу гарячого водопостачання.

Зазначимо, КП «Наше місто» обслуговує 116 житлових будинків та гуртожитків, розташованих у всіх районах міста Запоріжжя. Підприємство виконує технічне обслуговування будинків, поточні ремонти, прибирання прибудинкової території, санітарну обробку підвалів, також в умовах пандемії коронавірусу організовані роботи з дезінфекції під’їздів.

- Ми успішно завершили сезон підготовки до запуску опалення. Якщо десь виявляли якісь недоліки – намагались оперативно їх усувати. Наразі продовжуємо поточні ремонти, проводимо дефектування, складаємо плани на роботу у весняний період, - зазначив Денис Хмиров.