На бульварі Шевченка розпочато монтаж новорічних композицій

03.12.2020 13:00

Над встановленням яскравих гірлянд та фотозон працюють представники КП «Запоріжміськсвітло». Завершити монтаж та усі пусконалагоджувальні роботи обіцяють до понеділка, аби вже з наступного тижня містечко дарувало запоріжцям позитиві емоції та новорічний настрій.

Цього року бульвар Шевченка залишиться без ялинки, втім вже традиційні яскраві арки тут встановлять. Кожна складається з 20 конструкцій, які встановили ще кілька днів тому. Сьогодні, 3 грудня, працівники КП «Запоріжміськсвітло» почали монтували на них гірлянди. Одна арка буде сяяти жовто-білим кольором, інша - матиме більший спектр та постійно змінюватиме кольори.

- Ми підготували понад 500 метрів новорічних гірлянд, частину довелося цього року оновити, бо деякі вийшли з ладу. Наразі тут задіяні 8 монтажників та спецтехніка – це автовишки, трактор з підйомником тощо. Усі роботи запланували завершити вже цієї неділі, - розповів начальник аварійно-диспетчерської служби КП «Запоріжміськсвітло» Володимир Тищенко.

Встановлять на бульварі й тематичні фотозони з підсвіткою. Для цього вже готують спеціальні конструкції, які згодом перетворяться на фігури ведмедя, ялинок та кольоровий фонтан. Зазначимо, в умовах карантинних обмежень у Запоріжжі вирішили не відмовлятися від новорічного прикрашання міста, але без проведення масових заходів.