У Центрі ПМСД у Шевченківському районі створили сучасний денний стаціонар

12.01.2021 12:37

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги №8, який розташований у Шевченківському районі, після ремонту відкрито денний стаціонар. Про це повідомив на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» міський голова Володимир Буряк.

У Запоріжжі продовжується реалізація міської програми розвитку та підтримки медицини. Вона стосується як первинної ланки закладів охорони здоров’я, так і лікарень.

Зокрема у Центрі первинної медико-санітарної допомоги №8, який обслуговує мешканців Шевченківського району, виконали ремонт приміщень та відкрили після цього денний стаціонар. Тут обладнано три палати на 10 ліжок, кабінет сімейного лікаря, діагностичний та маніпуляційний кабінети. Також оновлено меблі та медичне обладнання, враховано потреби людей з інвалідністю. Про це написав на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» міський голова Володимир Буряк.

Нагадаємо, наприкінці минулого року у Запоріжжі також почала працювати нова медична амбулаторія, збудована у Хортицькому районі. Міський голова Володимир Буряк нагадав, що у планах на цей рік відкриття нової амбулаторії у Бородінському мікрорайоні, міської лабораторії ПЛР-діагностики.