У Запоріжжі створили окрему комісію з питань екології

27.01.2021 13:50

Сьогодні в ході чергової сесії Запорізької міської ради восьмого скликання депутати проголосували за створення комісії з питань екології та затвердили її склад.

Нагадаємо, під час грудневої сесії запорізькі депутати прийняли рішення про створення 7 постійних депутатських комісій. Питаннями екології мала опікуватись комісія з питань життєдіяльності. Однак міський голова Володимир Буряк запропонував утворити окрему комісію для розгляду екологічних питань.

Пропозицію включити своїх представників до цієї комісії отримали всі шість фракцій, які входять до складу Запорізької міської ради. Свої відповіді з цього приводу надали партії «Єднання», «Слуга народу», «ОПЗЖ», «Нова політика». На погоджувальній раді, яка відбулась учора, міський голова Володимир Буряк закликав фракції, які ще не пропонували кандидатів, подати своїх представників до екологічної комісії.

Очолить комісію депутатка фракції «Партії Володимира Буряка «Єднання» Надія Севальнєва. Сьогодні на сесії, після вчорашнього звернення міського голови Володимира Буряка, свою кандидатуру до комісії запропонувала фракція "Партії Шарія". Рішення про її включення до складу комісії депутати розглянуть на наступній сесії. Партія «Європейська солідарність» пропозицій та відповідей щодо включення представника до екологічної комісії не надавала.