Володимир Буряк позбавив премій керівників, які відповідають за сферу житлово-комунального господарства

01.02.2021 14:30

Профільні міські служби, керуючі компанії недостатньо ефективно виконують роботу з прибирання закріплених та прибудинкових територій, контейнерних майданчиків. У результаті виникають питання незадовільного санітарного стану міста, несвоєчасного відновлення ділянок після виконання ремонтних робіт на мережах КП «Водоканал» та концерну «Міські теплові мережі». Однак винні у цьому не рядові комунальники, а керівники профільних служб, які не можуть організувати роботу на належному рівні. Про це заявив міський голова Володимир Буряк під час оперативної наради, яка пройшла сьогодні у міськвиконкомі.

Міський голова Володимир Буряк вимагає від комунальних служб активізувати роботи з прибирання міста, прибудинкових територій та контейнерних майданчиків, відновлення ділянок після виконання ремонтних робіт на мережах «Водоканалу» та концерну «Міські теплові мережі». Це питання обговорювалося під час оперативної наради, яку провів сьогодні міський голова Володимир Буряк.

- Були встановлені конкретні строки приведення територій міста до належного санітарного стану. У результаті завдання не виконане. Кожен з вас може переконатися у цьому особисто. Досить просто проїхати або пройтися дворами. Адже у першу чергу це стосується прибудинкових територій – не вивезене гілля, листя, сміття біля контейнерних майданчиків, - сказав Володимир Буряк.

Міський голова наголосив, що за організацію роботи у цій сфері відповідають не лише керуючі компанії, підприємства, які вивозять сміття, прибирають територію, ліквідовують аварійні ситуації на мережах, а й керівники відповідних міських служб.

- Цього разу рішення таке. Завдання навести лад у місті ніхто не скасовував. Не називаю конкретних строків, зробимо по-іншому. Вже у лютому всі керівники, які відповідають за ці питання, не отримають ніякої премії. Виплата премій відновиться лише тоді, коли поставлене завдання буде виконане. Побачимо скільки вам для цього буде потрібно часу, - заявив Володимир Буряк.