Відбулось засідання постійної депутатської комісії з питань життєзабезпечення міста

10.03.2021 17:00

Сьогодні в Запорізькій міській раді пройшли засідання постійних депутатських комісій. Так, депутати, що входять до постійної комісії з питань життєзабезпечення, розглянули низку важливих для міста питань.

Депутати розглянули проєкти рішень, які будуть винесені на сесію міської ради, звернення громадян, а також заслухали доповіді представників профільних управлінь та департаментів. Зокрема народні обранці заслухали звіт про виконання проєкту-переможця Громадського бюджету стосовно відновлення спортивного майданчика в Комунарському районі, підтримали винесення на розгляд сесії проєкту щодо затвердження регламенту роботи філій Центру надання адміністративних послуг.

Ще одне важливе питання, яке розглянули депутати, стосувалось ремонтних робіт на внутрішньоквартальних дорогах та дорогах приватного сектору. Члени комісії прийняли рішення провести спільне засідання за участі депутатів, що входять до постійної депутатської комісії з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів. Планується обговорити можливість передбачити додаткове фінансування на проведення поточних ремонтів дорожнього покриття на внутрішньоквартальних територіях та вулицях приватного сектору.

Окрім цього, депутати розглянули звернення містян. Більшість із них стосувались житлово-комунальної сфери.