У Запоріжжі пройдуть навчання в «Школі помічника депутата»

12.03.2021 11:02

13 березня о 10.00 у запорізькому Туристичному інформаційному центрі (Zaporizhzhia.city Hub, пр. Соборний, 151) відбудуться одноденні навчання за програмою «Школа помічника депутата».

Захід розрахований на всіх, хто цікавиться місцевим самоврядуванням, діяльністю депутатів місцевих рад та хоче стати помічником-консультантом депутата.

Спікери зустрічі розкажуть про специфіку роботи народних обранців і дадуть відповіді на запитання.

Секретар Запорізької міської ради Геннадій Наумов: «Хто такий депутат міськради? Хто такий депутат облради? Особливості функціонування та чим відрізняється міська рада від обласної».

Депутат Запорізької міської ради Геннадій Васильчук, проректор з наукової роботи: «Як стати помічником - погляд депутата».

Секретарка Запорізької міської молодіжної ради Анастасія Долгополова: «Молодіжна міська рада як корисний досвід для майбутнього помічника депутата».

Помічниця-консультантка депутата Запорізької міської ради Дарина Куліченко: «Функції помічника у роботі зі зверненнями громадян та депутатським фондом».

Серед всіх учасників школи відбудеться розіграш одноденного стажування «День з депутатом» та подарунка від Туристичного інформаційного центру.

Захід пройде з дотриманням усіх карантинних вимог.