В Олександрівському районі видаляють аварійні дерева

08.04.2021 17:00

У Запоріжжі продовжують наводити лад на прибудинкових територіях, робити їх максимально комфортними та безпечними для жителів міста. Так, в Олександрівському районі розпочали роботи з видалення аварійних дерев.

Сьогодні спецтехніка працює за адресою проспект Соборний, 60. На прибудинковій території ростуть високі тополі. Дерева почали хилитись, що могло завдати шкоди будинку, його мешканцям чи машинам, які заїжджають на подвір'я. 

- Ми розпочали в районі роботи з видалення аварійно небезпечних дерев. За цією адресою після обстеження визначені 3 дерева. На них складені акти, зараз ми почали їх ліквідацію. Роботи виконуємо за заявками мешканців та після обстеження прибудинкових територій відповідною комісією районної адміністрації, - розповів голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району Валерій Мостовий.

Гілля та частини стовбуру після обрізки підрядник утилізує. Всього на території району заплановане видалення 110 дерев. Роботи планують завершити за 3 тижні.