У Запоріжжі ремонтують житловий фонд

09.04.2021 16:38

За сприятливих погодних умов керуючі компанії активізували роботи з ремонту житлового фонду. Зокрема сьогодні фахівці керуючої компанії «Місто для людей» розпочали відновлення покрівлі по вулиці Дніпровські пороги, 31. На будинку накопичились кошти і роботи включили в план. Буде відремонтовано близько 210 квадратних метрів рулонної покрівлі.

На цьому будинку діє типовий договір. У вартість послуг входить прибирання прибудинкової території, підмітання раз на тиждень сходових клітин, технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем: гарячого водопостачання; холодного водопостачання; водовідведення; теплопостачання; зливової каналізації, мереж електропостачання та електрообладнання, дератизація, дезінсекція, освітлення місць загального користування. Поточний ремонт здійснюється з накопичувальної статті тарифу.

За словами представниці компанії «Місто для людей» Валерії Ситник, за три місяці робітники підприємства на будинках, які обслуговує керуюча компанія, відремонтували більше 2700 квадратних метрів покрівель. Також за квартал виконано ремонт більше 1800 погонних метрів міжпанельних швів, заміну внутрішньобудинкових інженерних мереж (трубопроводи гарячого водопостачання, холодного водопостачання, центрального опалення) - 2100 погонних метрів, замінено 1700 погонних метрів каналізації, 34 каналізаційні випуски. Також виконували скління - 285 кв. м, встановили 25 металопластикових вікон. Такі роботи виконуються за рахунок накопичувальної статті тарифу, з тих коштів, які мешканців оплачують за обслуговування будинку.

Відповідно, заборгованості можуть гальмувати ремонти в будинку. Разом з тим для мешканців є можливість підписати договір про реструктуризацію боргу, щоби розтягти виплату в часі. Для подачі заявки можна звернутися на гарячу лінію керуючої компанії «Місто для людей» 067 400 10 08, або заповнити форму зворотного зв'язку на сайті компанії.