У Запоріжжі вночі демонтували незаконні рекламні конструкції

15.04.2021 10:50

У Запоріжжі триває демонтаж рекламних конструкцій, які власники об’єктів підприємництва встановили самостійно, без погодження з відповідними підрозділами Запорізької міської ради.

14 квітня працівники інспекції з благоустрою Запорізької міської ради спільно з робочим органом з питань розміщення зовнішньої реклами та представниками Управління патрульної поліції в Запорізькій області здійснили нічний демонтаж рекламних причепів. Всього були демонтовані 6 рекламних конструкцій в трьох районах міста.

Для демонтажу конструкцій, встановлених без відповідних дозвільних документів, була задіяна великогабаритна техніка. Як повідомляє інспекція з благоустрою, були прибрані рекламні конструкції з площі Привокзальної в Комунарському районі, з проспектів Преображенського, 9 та Ювілейного, 22 б в Хортицькому районі, по вулицях Зачиняєва,1, Електрозаводській, 3 Гребельній в Дніпровському районі.

Окрім того, раніше вже були демонтовані 11 подібних конструкцій в 4 районах міста.

Зазначимо, завдання навести лад з незаконними спорудами в Запоріжжі поставив перед профільними службами міський голова Запоріжжя Володимир Буряк. В усіх районах міста щодня ведеться робота з виявлення таких об'єктів, складання необхідних документів та реалізації відповідних рішень виконавчого комітету.