У департаменті реєстраційних послуг у тестовому режимі запрацював новий онлайн-сервіс отримання довідки про місце реєстрації особи

21.04.2021 10:15

Запоріжці відтепер мають змогу отримати довідку про місце реєстрації особи в режимі онлайн за допомогою нового електронного онлайн-сервісу.

Для запровадження цієї послуги департамент реєстраційних послуг Запорізької міської ради за кошти місцевого бюджету розробив спеціальне програмне забезпечення. Враховуючи, що місто Запоріжжя перебуває в зоні червоного рівня епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 та для дотримання карантинних обмежень, впровадження такої послуги як ніколи є актуальним.

Як розповів директор департаменту Олександр Казанцев, отримання довідки про місце реєстрації тепер можливе без відвідування районних відділів реєстрації фізичних осіб управління державної реєстрації фізичних осіб департаменту.

Для цього необхідно мати електронний цифровий підпис та перейти за посиланням: https://km.drpzmr.gov.ua/service/24/general.

Покрокова інструкція допоможе все зробити швидко.

Довідка видається у вигляді електронного документу, який згідно з вимогами статті 7 Закону України «Про електронні документи та електронний документообіг» має відповідні реквізити та електронний підпис посадової особи, яка видала довідку.