Володимир Буряк розповів про зміни на площі Привокзальній

30.04.2021 11:20

Запоріжжя продовжує змінюватись на краще. Виконується благоустрій вулиць, площ, зон відпочинку. Черговим кроком у цьому напрямку стала площа Привокзальна. Сьогодні міський голова Володимир Буряк нагадав на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» про зміни, які тут відбулися, адже роботи завершилися зовсім нещодавно, наприкінці квітня.

- Ви помітили, як змінилася площа Привокзальна? Вона перетворилася дійсно на гарне обличчя міста, яке першим бачать люди, коли приїжджають до Запоріжжя.

Торік оновили тротуар з лівого боку площі, цього року виконали капремонт пішохідної частини з правого боку. Крім того, привели до єдиного стилю МАФи: лавки, урни, кіоски, облаштували зупинкові комплекси.

Вам подобаються такі зміни в місті? - написав Володимир Буряк.

Нагадаємо, за попередні кілька років у Запоріжжі було успішно реалізовано низку проєктів з благоустрою міста. Улюбленими місцями запоріжців стали реконструйовані проспект Маяковського, сквери Театральний та Піонерів, Правобережний пляж, Алея Троянд. Виконано першу чергу реконструкції скверу 30-річчя визволення України у Заводському районі, зазнав кардинальних змін парк Гагаріна. Тепер змінилася і площа Привокзальна.

Цього року у Запоріжжі продовжується реалізація низки проєктів. Зокрема реконструкція площі Запорізької, вхідної групи парку Гагаріна, виконується друга черга реконструкції зони відпочинку на вулиці Лейтенанта Шмідта, благоустрій території біля Алеї Троянд.