Алею Бойової Слави прикрасять 19 тисяч квітів

05.05.2021 16:50

Запорізькі озеленювачі прикрашають місто квітами. Тільки до Дня Пам'яті і примирення та до Дня Перемоги у пам'ятних місцях буде висаджено близько 35 тис. квітів. Сьогодні фахівці КРБП «Зеленбуд» упорядковують одну з найбільших міських клумб, яка знаходиться на Алеї Бойової Слави.

На Алеї Бойової Слави другий день не вщухає робота. Близько 40 робітників КРБП «Зеленбуд» працюють над благоустроєм однієї з найбільших міських клумб. Тут висадять близько 19 тисяч квітів. Об'єкт планується здати вже завтра - 6 травня.

- На сьогодні по місту завершуємо перший етап висадки квітів до 8 і 9 травня. Обсяги робіт великі. Необхідно облаштувати до цих дат 24 квіткові клумби. Алея Бойової Слави один з найбільших об'єктів. Тому до її благоустрою ставимося з особливою відповідальністю. Клумби прикрасять сальвія, тагетес, альтернантера. Для ще більшої краси цього року клумби декоруємо відсипкою з білою крихти, - розповіла заступниця директора КРБП «Зеленбуд» Валентина Дзюба.

На Алеї Бойової Слави «зеленбудівці» також висаджують петунії, герані, цинерарію, агератуми, бегонії. Квіти були вирощені в розплідниках Львова, Києва, Дніпра, Запорізької області. Вони будуть милувати очі містян і влітку.

Після пам'ятних дат запорізькі озеленювачі продовжать висаджувати квіти на закріплених територіях вулиць, парків, скверів Запоріжжя. Люди, які створюють красу і затишок для всіх жителів, просять цінувати їх працю - не нищити і не викопувати рослини.