Володимир Буряк доручив звільнити винних у нещасному випадку у дошкільному закладі «Еврика»

06.05.2021 12:11

За результатами службового розслідування у Запоріжжі звільнять директора дитячого дошкільного закладу, у якому 26 квітня стався нещасний випадок з дитиною. Також звільнять виховательку та помічницю виховательки, які відповідали за групу, у якій стався нещасний випадок. Таке доручення дав міський голова Володимир Буряк, ознайомившись із результатами службового розслідування.

Нагадаємо, в одному з дошкільних закладів, розташованому по вул. Дудикіна, 20а, 26 квітня дитина, яка залишилася у групі одна, випала з другого поверху. У результаті хлопчик зазнав травм та потрапив до лікарні. У цей же день міський голова Володимир Буряк доручив провести службове розслідування з цього приводу. Також було поставлене завдання додатково перевірити всі дошкільні навчальні заклади міста на дотримання норм безпеки по відношенню до дітей.

За підсумками службового розслідування, яке перевіряло факт неналежного виконання службових обов’язків, були зроблені висновки. Міський голова Володимир Буряк, ознайомившись із результатами перевірки, доручив звільнити з займаної посади директора дошкільного закладу «Еврика». Також має бути звільнено виховательку та помічницю виховательки, які відповідали за групу, у якій стався нещасний випадок.

Також департаментом освіти та науки міської ради, за дорученням Володимира Буряка, завершено додаткову перевірку дошкільних навчальних закладів на дотримання норм безпеки по відношенню до дітей. Поставлено завдання усунути всі виявлені недоліки у найкоротші терміни.