Запорізькі тепловики відновлюють асфальтове покриття після ремонтів

14.05.2021 16:25

Працівники концерну «Міські теплові мережі» відновлюють асфальтове покриття проїжджої частини доріг і тротуарів після проведення ремонтних робіт тепломереж. Діють згідно з затвердженим графіком. Сьогодні, 14 травня, бригада фахівців попрацювала за адресою вул. Рекордна, 41, що у Вознесенівському районі міста.

Задля ремонту систем опалення фахівці концерну «Міські теплові мережі» розривають асфальтове покриття доріг і тротуарів. Втім, після виконання всіх необхідних робіт його відновлюють – власними силами, або ж наймаючи підрядну організацію.

Так, близько місяця тому по вулиці Рекордній, 41 фахівці концерну «МТМ» провели аварійні роботи – заміну компенсатора та частини зношених трубопроводів гарячого водопостачання. Тепер, після усунення всіх несправностей, відновлюють асфальтове покриття на ділянці площею 200 кв. м.

- Зараз тривають роботи з часткового асфальтування. Цими вхідними плануємо виконати вирівнювання кромки і повністю впоратися на початку наступного тижня. Робимо це для містян, аби вони не відчували незручностей. Поруч, на цьому ж майданчику, тренуються учні автошкіл на спеціальному автомобілі, також тут розташований обласний Театр юного глядача і чимало запоріжців його відвідують, - розповів начальник сектору ремонтно-відновлювальних робіт концерну «МТМ» Микола Жучков.

Аналогічні види робіт виконали також поруч на ділянці пішохідної зони, площею 150 кв. м. Загалом з квітня – від початку робіт з відновлення асфальтового покриття – опрацювали 29 об’єктів.