Володимир Буряк привітав колектив муніципального телеканалу «Z»

04.06.2021 11:30

6 червня в Україні відзначають День журналіста. Зі святом колектив муніципального телеканалу «Z» привітав міський голова. Володимир Буряк зазначив, що останні кілька років телеканал успішно розвивається. Це стало можливим завдяки спільним зусиллям міської влади, керівництва та колективу телеканалу «Z». Покращується матеріально-технічна база телеканалу. Черговим важливим кроком у цьому напрямку стало придбання пересувної телевізійної станції. Це дасть можливість поводити прямі трансляції багатьох важливих для міста та запоріжців подій.

З 2016 року запорізький муніципальний канал отримав нову назву – телеканал «Z». Саме з цього часу розпочався новий етап розвитку телеканалу. За кілька років він став одним з кращих регіональних телеканалів України. Нова сучасна студія, придбання сучасного обладнання, низка нових власних телевізійних проєктів, професійний колектив. Все це вивело телеканал на ведучі ролі серед засобів масової інформації Запорізької області. Черговим важливим кроком стало придбання для телеканалу пересувної телевізійної станції, яку було отримано цього тижня.

Сьогодні міський голова Володимир Буряк привітав колектив телеканалу «Z» з професійним святом. Наголосимо, це стало вже доброю традицією, коли міський голова вітає зі святом колектив муніципального телеканалу. Володимир Буряк зазначив, що на телеканалі працюють люди різних професій. Серед них не лише журналісти, а й монтажери, оператори, технічні працівники. Кожен з них робить свій внесок у розвиток телеканалу.

- Мені приємно, що думки та ідеї щодо розвитку телеканалу, які були у 2015 році, знайшли своє відображення. У цій студії, в обладнанні, а головне у професійному колективі. У результаті ми маємо сучасний телеканал – телеканал «Z». Хочу подякувати вам за те, що ви повірили у цю мрію та змогли її спільно реалізувати, - сказав Володимир Буряк.

Зазначимо, тепер телеканал «Z» зможе здійснювати пряму трансляцію багатьох заходів. За необхідності не лише з Запоріжжя та Запорізької області, але й з інших регіонів України. Це стало можливим завдяки придбанню пересувної телевізійної станції, укомплектованої сучасним обладнанням.

- Головною зброєю журналіста є слово. Стосується це й телеканалу «Z». Несіть ваше слово запоріжцям, і нехай воно буде спрямоване на мирну співпрацю для розвитку рідного міста, - заявив Володимир Буряк.

Директор телеканалу «Z» Дмитро Веліканов подякував міській владі за підтримку, наголосив, що розвиток телеканалу був би неможливим без підтримки з боку міського голови Володимира Буряка.

Володимир Буряк вручив колективу телеканалу "Z" та його кращим журналістам Почесні грамоти виконавчого комітету Запорізької міської ради.