Міський центр зайнятості пропонує роботодавцям послугу з рекрутингу

10.06.2021 13:30

Протягом трьох років Запорізький міський центр занятості надає послуги для роботодавців з підбору персоналу по типу рекрутинга. Представники центру зайнятості нагадують - ця послуга є безкоштовною, і кожна фірма чи підприємство можуть нею скористатися.

З появою рекрутингової форми співпраці з центром зайнятості у роботодавця з’явилися нові можливості. Так, роботодавець не витрачає час на підбір кандидатів з великої кількості бажаючих осіб. Адже попередня співбесіда  за вимогами роботодавця проводиться рекрутерами.

Також підприємству не потрібно наймати власного менеджера чи витрачати кошти на самостійний пошук кандидата на платних ресурсах, бо подібна послуга надається в центрі зайнятості на безкоштовній основі.

Рекрутери центру зайнятості сприяють прискоренню пошуку успішних кандидатів на вакантні посади і вільні робочі місця, проводять співбесіди, в тому числі з використанням сучасних інтернет-технологій, надають допомогу кандидатам на посади у складанні резюме, формують банк даних вакансій і вільних робочих місць.

Наразі за період роботи відділу рекрутингу до центру зайнятості звернулося 4454 роботодавців.

Робота рекрутера полягає не лише в підборі фахівців для підприємств, а й у пошуку роботодавців для шукачів роботи. Вже 10658 осіб пройшли попередню співбесіду у відділі рекрутингу Запорізького міського центру зайнятості, 5229 осіб з яких  відповідали запиту роботодавців. Після знайомлення з роботодавцем з робочим місцем 2982 особи знайшли постійне місце роботи.

Спеціалісти міського центру зайнятості запрошують роботодавців та шукачів роботи до співпраці на безоплатній основі.

Для отримання додаткової інформації можна звертатися за телефоном відділу рекрутингу Запорізького міського центру зайнятості - (061) 284-99-70.