У Запоріжжі медичних працівників привітали з прийдешнім професійним святом

16.06.2021 12:30

Медична справа – це покликання, адже кожен день, незважаючи на складнощі, втому, власні турботи, медики цілодобово стоять на сторожі людського життя.

Напередодні Дня медичного працівника районна адміністрація Запорізької міської ради по Вознесенівському району спільно з райадміністраціями Дніпровського та Олександрівського районів привітали медичних працівників з їх професійним святом.

Під час урочистого заходу у ПК «Титан» голови районних адміністрацій Віталій Лисенко, Віталій Змієнко, Валерій Мостовий та депутат Запорізької міської ради Михайло Прасол щиро привітали присутніх зі святом, подякувавши за невтомну працю, професіоналізм та виконання своїх обов’язків з відкритим серцем. За багаторічну сумлінну і плідну працю, відданість справі, активну громадську позицію та з нагоди Дня медичного працівника грамотами районних адміністрацій міської ради відзначили кращих лікарів міста.

Колективи палацу культури «Титан» своїми піснями, хореографічними виставами та танцювальними номерами створили теплу атмосферу та гарний настрій гостям заходу.