У Запоріжжі нагородили кращих медичних працівників міста та області

17.06.2021 14:40

У концертному залі ім. Глінки відбувся урочистий захід до Дня медичного працівника. Кращих представників медичної сфери привітали представники обласної влади, міський голова Володимир Буряк.

Цього року в Україні День медичного працівника відзначають 20 червня. Традиційно напередодні цього дня проходять святкові заходи. Не є винятком і Запоріжжя. У середу, 16 червня, загальноміське свято для медиків пройшло у кіноконцертному залі ім. Довженка. У ньому взяв участь міський голова Володимир Буряк, який привітав медиків з професійним святом.

Сьогодні святковий захід для медичних працівників Запоріжжя та області відбувся у концертному залі ім. Глінки. Зі святом медиків привітали представники обласної та міської влади. До присутніх звернувся міський голова Володимир Буряк.

- Хочу подякувати вам за те, що ви робили, робите та будете робити. Важливо, що у запорізькій медицині працюють люди, які прийшли до цієї сфери за покликом серця, душі. Саме завдяки цьому навіть у складних умовах запорізькі медики досягають таких результатів. Кожен день ви рятуєте життя людей і запоріжці вам за це вдячні, - сказав Володимир Буряк.

Нагадаємо, міська медична галузь Запоріжжя нараховує 29 комунальних некомерційних підприємств. Серед них 8 Центрів первинної медико-санітарної допомоги, 10 лікарень для дорослих і 2 для дітей, 6 стоматологічних поліклінік, 3 пологових будинки. У них працюють тисячі людей. Не лише лікарі, а й медичні сестри, санітари, лаборанти, технічні працівники та інші.

Кращих медичних працівників Запоріжжя та Запорізької області нагородили відзнаками РНБО, Почесними відзнаками, Почесними грамотами, Подяками Запорізької обласної державної адміністрації, Запорізької обласної ради, виконавчого комітету Запорізької міської ради.

- Мені дуже приємно, що сьогодні серед нагороджених багато представників медичної сфери Запоріжжя, яких відзначили як на державному, обласному, так і на міському рівнях. Однак я не звик та не хочу ділити присутніх на медиків Запоріжжя, області, адже всі ви вже другий рік працюєте у надважких умовах, рятуючи життя людей, - зазначив Володимир Буряк.

Подарунком для учасників заходу став святковий концерт.