Запорізький туристичний центр готує святкову програму до свого дня народження

22.06.2021 15:12

25 червня Туристичному інформаційному центру Запоріжжя виповнюється три роки. З нагоди святкування, о 10:00 відбудеться урочисте відкриття виставки «Місцеві творці». Експозиція з 18 мольбертів буде розміщена на майданчику біля центрального входу в ТІЦ.

Серед учасників виставки – відомі митці Запоріжжя: Євгенія Шагоян, Наталя Коробова, Маріанна Смбатян, Олександр Глухов, Сергій та Ігор Лаврови, Леонід Томілін, Олеся Полева, Оксана Хижняк, Еріка Равич, Ксенія Доброчинська.

Протягом дня на гостей чекатимуть анонси екскурсій, цікаві факти про ТІЦ, спогади про найбільш пам’ятні моменти за 3 роки роботи. Також буде дано старт новому масштабному туристичному проєкту.

ТІЦ вперше гостинно зустрів запоріжців та гостей міста у червні 2018 року. Протягом трьох років його послугами скористалось понад 50 тисяч відвідувачів. За цей час розроблено 54 туристичних продукти.

Туристичний інформаційний центр Запоріжжя відповідає міжнародним стандартам ІSО 14785:2014 та єдиним в Україні тричі отримав міжнародний сертифікат якості системи менеджменту National Tourism Organization of Ukraine.

Заходи з нагоди святкування дня народження ТІЦ розпочнуться 25 червня о 10:00.

Адреса проведення: Туристичний інформаційний центр Запоріжжя, пр. Соборниий, 151.