У Запоріжжі житлові будинки готують до зими

26.07.2021 12:54

Керуюча компанія «Місто для людей» виконує ремонтні роботи в багатоквартирних будинках, які перебувають на її балансі та в управлінні. Так, наразі триває підготовка будинків до опалювального сезону. Бригади компанії виконують планові висотні роботи та перевірку інженерних мереж.

Згідно з планами підготовки до опалювального сезону, в другому кварталі 2021 року фахівці керуючої компанії провели заміну 1760 погонних метрів інженерних мереж в будинках, а також замінили 898 одиниць запірної арматури в підвалах будинків.

Інженерні мережі - це труби гарячого та холодного водопостачання, центрального опалення. Їх важливо підтримувати в належному стані, замінюючи зношені ділянки мереж. Для їх вчасної заміни важлива повна та своєчасна оплата за послугу утримання багатоквартирного будинку - поточний ремонт здійснюється з накопичувальної статті тарифу.

Висотні роботи - ремонти шиферних та рулонних покрівель, міжпанельних швів, зливоприймачів - також здійснюються для підготовки житлового фонду до зими. За період з квітня по червень покрівельники компанії «Місто для людей» відремонтували близько 3000 кв. м покрівель, 1565 п. м міжпанельних швів, 227 п. м зливоприймачів. Зауважимо, що керуюча компанія виконує лише поточні ремонти зі статті тарифу «поточний ремонт», а не капітальні.

Для того, щоб залишити заявку на виконання робіт, можна звернутись на цілодобовий кол-центр «Місто для людей» за номером 067 400 1008, а також заповнити форму зворотного зв’язку на сайті керуючої компанії MDL.COM.UA.