У Запоріжжі продовжується оновлення житлового фонду

28.07.2021 11:56

Керуюча компанія «Місто для людей» виконує ремонтні роботи в багатоквартирних будинках, які перебувають на її балансі та в управлінні. Так, з урахуванням накопичених на будинках коштів, а також заявок мешканців, керуюча компанія запланувала відремонтувати в липні більше 2500 кв. м покрівель.

На сьогодні вже відремонтовано більше 2100 кв. м. Поточний ремонт м’якої покрівлі зокрема провели за 18 адресами. Решту покрівельники завершать впродовж тижня за умови сприятливих погодних умов.

Нині саме роботи тривають за адресою вул. Дудикіна 7-Б, де планується відновити 230 кв. м покрівлі. Роботи виконуються за рахунок накопичень на будинку. На черзі ще 6 адрес.

Представники керуючої компанії «Місто для людей» зазначають: для проведення ремонтів важливо, щоб на будинку були накопичені кошти. Роботи виконуються за рахунок накопичувальної статті тарифу. Відповідно, заборгованості можуть гальмувати проведення ремонтів у будинку. У мешканців, які заборгували, є можливість укласти договір про реструктуризацію, аби розтягти виплату в часі.

Для подачі заявки можна звернутися на гарячу лінію керуючої компанії «Місто для людей» 067 400 10 08, або заповнити форму зворотного зв'язку на сайті компанії mdl.com.ua