Про затвердження об’єкту незавершеного будівництва для реалізації Міської цільової програми житлового будівництва та придбання житла для окремих категорій населення на 2013-2015 роки

Рішення виконавчого комітету №390 від 09.09.2013. Дата оприлюднення 09.09.2013

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою реалізації Міської цільової програми житлового будівництва та придбання житла для окремих категорій населення на 2013 – 2015 роки, затвердженої рішенням Запорізької міської ради від 26.06.2013 №12 та за результатами проведеного департаментом житлово-комунального господарства Запорізької міської ради аналізу об’єктів незавершеного нового будівництва в місті Запоріжжя, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1 Затвердити об’єкт незавершеного будівництва для реалізації Міської цільової програми житлового будівництва та придбання житла для окремих категорій населення на 2013-2015 роки - багатоквартирний житловий будинок № 24-а по вул. Бородінський у місті Запоріжжя, власником якого є Товариство з обмеженою відповідальністю «Константа», з вартістю одного квадратного метру загальної площі з урахуванням вартості оздоблювальних робіт  6 369,70 грн.

2 Затвердити примірний договір купівлі-продажу майнових прав (додається).

3 Затвердити перелік квартир для придбання майнових прав у багатоквартирному житловому будинку № 24-а по вул. Бородінський у місті Запоріжжя (додається)..

4 Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Свіркіна Д.О. та на постійну комісію з питань життєзабезпечення міста (Рекалов Г.О.).

 

 

Міський голова                                                                                   О.Ч. Сін

Прикріплені файли:

Dodatku.doc