Про визнання житлового будинку по вул. Артема,8 літ. А-2 аварійним

Рішення виконавчого комітету №343 від 28.08.2015. Дата оприлюднення 28.08.2015

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.14 Житлового кодексу України, постановою Ради Міністрів УРСР від 26 квітня 1984 року №189 «Про порядок обстеження стану жилих будинків з метою встановлення їх відповідності санітарним і технічним вимогам та визнання жилих будинків і жилих приміщень непридатними для проживання», розглянувши висновок Запорізького відділення державного підприємства «Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій» від 30.06.2015, акт Головного управління Держсанепідслужби у Запорізькій області від 02.07.2015 та акт обстеження технічного стану житлового будинку по вул. Артема,8 літ. А-2 від 13.08.2015, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:
1. Визнати житловий будинок по вул. Артема, 8 літ. А-2 аварійним, таким, що не відповідає санітарним і технічним вимогам, є непридатним для проживання та підлягає знесенню, а мешканці відселенню.
2. Міському комунальному підприємству «Основаніє» здійснювати постійний контроль за технічним станом житлового будинку по вул. Артема, 8 літ. А-2 до остаточного вирішення питання відселення мешканців та знесення будинку.
3. Департаменту житлово-комунального господарства Запорізької міської ради та районній адміністрації Запорізької міської ради по Жовтневому району вжити заходів щодо відселення мешканців житлового будинку по вул. Артема,8 літ. А-2.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Свіркіна Д. О.

 

Міський голова                                                                          О.Ч.Сін