Про відновлення роботи тролейбусних маршрутів по вул. Перемоги

Рішення виконавчого комітету №350 від 28.08.2015. Дата оприлюднення 28.08.2015

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.5 Закону України «Про міський електричний транспорт», у зв'язку з гальмуванням процесу будівництва об’єкту «Автотранспортна магістраль через р. Дніпро у м. Запоріжжя», з причини недостатнього фінансування, враховуючи лист Служби автомобільних доріг у Запорізькій області «Щодо поновлення руху автотранспорту по вул. Тюленіна» та виконання заходів Запорізьким комунальним підприємством міського електротранспорту «Запоріж-електротранс» по відновленню  контактної мережі, з метою забезпечення пасажирських перевезень електротранспортом по вул. Перемоги, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 22.04.2010 №162 «Про затвердження реєстру трамвайних та тролейбусних маршрутів в місті Запоріжжі» виключивши з реєстру тролейбусні маршрути №9а і 9б та доповнивши тролейбусним маршрутом №9 сполученням «БК «ЗАлК» - Інститут «Колірметавтоматика».
2. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 25.11.2010 №566/4 «Про внесення змін у схему руху транспорту» і поновити рух тролейбусного маршруту №13 сполученням «Набережна - БК «Запоріжвогнетрив».
3. Запорізькому комунальному  підприємству  міського електричного транспорту «Запоріжелектротранс» внести зміни до паспортів тролейбусних маршрутів загального користування. 
4. Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв'язку міської ради оприлюднити інформацію щодо відновлення тролейбусного руху по вул. Перемоги та змін в тролейбусній мережі через засоби масової інформації.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М. та начальника управління з питань транспортного забезпечення та зв'язку міської ради Тюканкіна О.О.

 

Міський голова                                                    О.Ч.Сін