Про переведення нежитлового приміщення V в житловому будинку №36а по вул.Патріотичній до житлового фонду

Рішення виконавчого комітету №500/4 від 26.08.2016. Дата оприлюднення 26.08.2016

Розглянувши звернення міського комунального підприємства «Основаніє» від 05.08.2016 №9671/01-03, лист голови Запорізької обласної державної адміністрації від 23.06.2016 №08-46/2033 та надані документи про переведення нежитлового приміщення V в житловому будинку №36а по вул.Патріотичній до житлового фонду, враховуючи висновок департаменту архітектури та містобудування Запорізької міської ради від 01.09.2014 №Г-1687, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Визнати можливим переведення до житлового фонду нежитлового приміщення V загальною площею 95,7 кв.м в житловому будинку №36а по вул.Патріотичній до житлового фонду з подальшим улаштуванням двокімнатної квартири.

2. Міському комунальному підприємству на обслуговуванні якого перебуває житловий будинок №36а по вул.Патріотичній:

2.1. Замовити в департаменті архітектури та містобудування Запорізької міської ради вихідні дані на переведення до житлового фонду нежитлового приміщення V загальною площею 95,7 кв.м в житловому будинку №36а по вул.Патріотичній з подальшим улаштуванням двокімнатної квартири.

2.2. Замовити в ліцензованій проектній організації проектно-кошторисну документацію на переведення до житлового фонду нежитлового приміщення V загальною площею 95,7 кв.м в житловому будинку №36а по вул.Патріотичній до житлового фонду з подальшим улаштуванням двокімнатної квартири.

2.3. Переведення до житлового фонду  нежитлового приміщення V загальною площею 95,7 кв.м в житловому будинку №36а по вул.Патріотичній до житлового фонду, виконувати у відповідності до затвердженої проектно-кошторисної документації.

2.4. Ввести об'єкти в експлуатацію згідно вимог чинного законодавства.   

3.  Міському  комунальному  підприємству   на   обслуговуванні   якогоперебуває житловий будинок №36а по вул.Патріотичній спільно з господарським  суб'єктом,  що  проводить  технічну  інвентаризацію об'єктів нерухомого майна виключити нежитлове приміщення  V площею 95,7 кв.м в житловому будинку №36а по вул.Патріотичній з нежитлової площі та включити зазначене приміщення до житлової площі, шляхом внесення відповідних змін в документи інвентаризації приміщень.                                                     

4. Міському комунальному підприємству на обслуговуванні якого перебуває житловий будинок №36а по вул.Патріотичній та департаменту реєстраційних послуг Запорізької міської ради:

4.1. Провести реєстрацію права комунальної власності за територіальною громадою м.Запоріжжя в особі Запорізької міської ради на квартиру, вказану у п.1 цього рішення.                                            

4.2. Скасувати попередню реєстрацію права комунальної власності за територіальною громадою м.Запоріжжя в особі Запорізької міської ради на нежитлове приміщення V загальною площею 95,7 кв.м в житловому будинку №36а по вул.Патріотичній.

5. Включити до числа службової житлової площі Запорізької обласної державної адміністрації квартиру, вказану в п.1 цього рішення.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - директора департаменту житлово-комунального господарства Запорізької міської ради Бородая О.М.

 

Міський голова                                                                       В.В.Буряк