Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 31.08.2010 №384 «Про затвердження Положення про єдиний порядок укладання договорів встановлення сервітуту з суб’єктами господарської діяльності, які надають послуги зв’язку, Інтернет та телекомунікаційні послуги на об’єктах нерухомого майна на території міста Запоріжжя»

Рішення виконавчого комітету №507 від 26.08.2016. Дата оприлюднення 26.08.2016

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», з метою забезпечення порядку укладання договорів встановлення сервітуту, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 31.08.2010 №384 «Про затвердження Положення про єдиний порядок укладання договорів встановлення сервітуту з суб’єктами господарської діяльності, які надають послуги зв’язку, Інтернет та телекомунікаційні послуги на об’єктах нерухомого майна на території міста Запоріжжя», а саме п.1  Положення про єдиний порядок укладання договорів встановлення сервітуту з суб’єктами господарської діяльності викласти у новій редакції « 1. Дане Положення поширюється на підприємства, установи та організації комунальної форми власності, які є балансоутримувачами або управителями об`єктів нерухомого майна на території міста Запоріжжя та на суб`єктів господарської діяльності».

2. Управлінню внутрішньої політики, преси та  інформації міської ради оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – директора департаменту житлово-комунального господарства Запорізької міської ради Бородая О.М.

  

Міський голова                                                                       В.В.Буряк