Про порядок зменшення розміру плати за комунальні послуги в разі тимчасової відсутності споживача та/або членів його сім`ї

Рішення виконавчого комітету №142 від 24.03.2017. Дата оприлюднення 24.03.2017

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про питну воду та питне водопостачання», Законом України «Про житлово-комунальні послуги», постановою Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 року № 630 «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг із централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення», наказом Міністерства з питань ЖКГ України від 27.06.2008 №190 «Про затвердження Правил користування системами комунального водопостачання та водовідведення в населених пунктах України», Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні» з метою поліпшення та впорядкування системи оплати комунальних послуг споживачами (наймачами, власниками квартир/приватних будинків, житлових будинків садибного типу), виконавчий комітет Запорізької міської ради               ВИРІШИВ:                                                                                                           

1. Затвердити Порядок зменшення розміру плати за комунальні послуги в разі тимчасової відсутності споживача(чів) та/або членів його сім`ї за місцем реєстрації (додається).

2. У разі відсутності споживача та не відключення від послуг централізованого постачання холодної та/або гарячої води, централізованого водовідведення, не опломбування запірних вентилів на вводі в квартиру та відсутності приладів обліку, здійснювати нарахування за послуги згідно зі встановленою нормою використання води з розрахунку на одного мешканця.   

3. У разі відсутності показань індивідуального приладу обліку гарячої або холодної води,  нарахування за надані послуги здійснюються згідно з даними про споживання послуг, отриманих за попередні три місяця за показаннями індивідуального приладу обліку води.

4. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 23.07.2013№ 306/1, яким затверджено Порядок зменшення розміру плати за комунальні послуги в разі тимчасової відсутності споживача та/або членів його сім`ї.                                                    

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бородая О.М.

 

 

Міський голова                                                                                 В.В.Буряк

Прикріплені файли:

dodatok do 142.rar