Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 20.10.2017 №631 «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському електротранспорті Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту «Запоріжелектротранс»

Рішення виконавчого комітету №671 від 27.10.2017. Дата оприлюднення 31.10.2017

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про міський електричний транспорт», Законом України «Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді в Україні»,   з метою забезпечення сталого функціонування міського електротранспорту, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Доповнити рішення виконавчого комітету міської ради  від 20.10.2017 №631 «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському електротранспорті Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту «Запоріжелектротранс»  пунктами  2, 3 та 4 наступного змісту:

«2. Надавати пільгу на проїзд у міському електротранспорті студентам вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації денної форми навчання, учням професійно-технічних навчальних закладів та учням середніх загальноосвітніх  навчальних закладів шляхом затвердження вартості місячних проїзних квитків у таких розмірах:

- на один вид транспорту:

трамвай або тролейбус –  90,00 грн.;

- на два види транспорту:

трамвай і тролейбус – 112,50 грн.

Забезпечити надання пільгового проїзду у міському електротранспорті пільговим категоріям громадян відповідно чинного законодавства.

3. Доручити підприємству «Запоріжелектротранс» здійснити розрахунок вартості  місячних   проїзних   квитків   відповідно  встановленого  тарифу  та кількості   поїздок,   затвердженої  рішенням виконавчого комітету міської ради  від 10.06.2011 №263 «Про затвердження кількості поїздок у міському електротранспорті для розрахунку вартості місячних проїзних квитків на проїзд для громадян, підприємств та одного з батьків багатодітної сім’ї» (зі змінами).

4. З моменту введення в дію даного рішення вважати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету міської ради від 24.10.2014  №401 «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському електротранспорті Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту «Запоріжелектротранс».

2. Пункти 2, 3 та 4 рішення виконавчого комітету міської ради  від 20.10.2017 №631 «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському електротранспорті Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту «Запоріжелектротранс» вважати пунктами 5, 6 та 7 відповідно.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М. та управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради.

 

 

Міський голова                                                                         В.В.Буряк