Про затвердження порядку проведення заходів щодо повернення дітей шкільного віку до освітнього процесу в місті Запоріжжі

Розпорядження міського голови №408р від 23.11.2017. Дата оприлюднення 27.11.2017

Керуючись Законами України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», постановою Кабінету Міністрів України від 13.09.2017 №684 «Про затвердження Порядку ведення обліку дітей шкільного віку та учнів», з метою забезпечення конституційного права дітей на здобуття обов’язкової повної загальної середньої освіти та підвищення ефективності роботи закладів освіти, органів у справах дітей та секторів ювенальної превенції відділу та відділень поліції у проведенні роботи щодо повернення дітей шкільного віку до освітнього процесу в місті Запоріжжі:

1.Затвердити порядок проведення заходів щодо повернення дітей шкільного віку до освітнього процесу в місті Запоріжжі (додається).

2.Затвердити форму подання, яке готується адміністрацією закладузагальної середньої освіти і направляється до територіального відділу служби (управління) у справах дітей Запорізької міської ради відповідно до затвердженого порядку(додається).

3.Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради, службі (управлінню) у справах дітей Запорізької міської ради забезпечити виконання затвердженого порядку.

4.Просити Дніпровський відділ поліції ГУНП у Запорізькій області в межах повноважень забезпечити виконання та проконтролювати виконання підпорядкованими відділеннями Дніпровського відділу поліції ГУНП у Запорізькій області затвердженого порядку. 

5. Розпорядження міського голови від 01.04.2010 №151р «Про затвердження порядку проведення заходів по поверненню дітей шкільного віку до навчально-виховного процесу в місті Запоріжжі» вважати таким, що втратило чинність.

6.Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І.

 

 

Міський голова                                                               В.В.Буряк

Копії документа для завантаження