Про затвердження Плану заходів щодо забезпечення виконання вимог Закону України «Про запобігання корупції», запобігання та протидії корупції у виконавчих органах Запорізької міської ради, на підприємствах, в установах, закладах, що належать до комунальної власності територіальної громади міста на 2018 рік

Розпорядження міського голови №18р від 24.01.2018. Дата оприлюднення 30.01.2018

Керуючись Законом України «Про запобігання корупції», з метою запобігання корупційним правопорушенням у виконавчих органах Запорізької міської ради, на підприємствах, в установах, закладах, що належать до комунальної власності територіальної громади міста:

1.Затвердити План заходів щодо забезпечення виконання вимог Закону України «Про запобігання корупції», запобігання та протидії корупції у виконавчих органах Запорізької міської ради, на підприємствах, в установах, закладах, що належать до комунальної власності територіальної громади міста на 2018 рік (додається).

2. Керівникам виконавчих органів Запорізької міської ради, підприємств, установ, закладів, що належать до комунальної власності територіальної громади міста:

2.1. Взяти під особистий контроль стан виконання Плану заходів щодо забезпечення виконання вимог Закону України «Про запобігання корупції», запобігання та протидії корупції у виконавчих органах Запорізької міської ради, на підприємствах, в установах, закладах, що належать до комунальної власності територіальної громади міста  на 2018 рік та про хід виконання повідомляти виконавчий комітет Запорізької міської ради до 05 числа останнього місяця кварталу.

2.2. Надати затвердженні списки уповноважених осіб,  на яких покладено обов’язки з організації роботи щодо запобігання проявам корупції до виконавчого комітету міської ради до 10.02.2018.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету Запорізької міської ради Омельяновича Р.А.

 

Міський голова

 В.В. Буряк

Копії документа для завантаження