Про затвердження Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку міста Запоріжжя до 2028 року на 2018-2020 роки

Рішення міської ради №30 від 30.05.2018. Дата оприлюднення 01.06.2018

            Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,   враховуючи постанови Кабінету Міністрів України від 11.11.2015 № 932 «Про затвердження Порядку розроблення регіональних стратегій розвитку і планів заходів з їх реалізації, а також проведення моніторингу та оцінки результатив-ності реалізації зазначених регіональних стратегій і планів заходів» та від 06.08.2014 № 385 «Про затвердження Державної стратегії регіонального розвитку на період до 2020 року», рішення міської ради від 20.12.2017 №57 «Про затвердження Стратегії розвитку міста Запоріжжя до 2028 року», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Затвердити План заходів з реалізації Стратегії розвитку міста Запоріжжя до 2028 року на 2018-2020 роки (далі - План заходів), що додається.

            2. Виконавчим органам міської ради забезпечити:

            2.1. Виконання та організацію контролю за виконанням Плану заходів.

            2.2. Врахування основних заходів, проектів та індикаторів Плану заходів у Програмі економічного і соціального розвитку міста та міських галузевих програмах під час формування пропозицій до переліків об’єктів, які передбачається фінансувати за рахунок коштів бюджету міста, державного фонду регіонального розвитку, субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам інвестиційного спрямування, міжнародної технічної допомоги та міжнародних фінансових організацій тощо.

            3. Департаменту економічного розвитку міської ради забезпечити проведення моніторингу та оцінки результативності впровадження Плану заходів.

            4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бородая О.М., Волобуєва В.О., Еделєва В.Г., Малиш В.І., Пустоварова А.І. та  постійну комісію міської ради з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів (Божко Р.А.).

 

 

Міський голова                                                                                      В.В.Буряк

Копії документа для завантаження