Про проведення громадських слухань щодо розробки та прийняття комплексної Програми озеленення міста Запоріжжя, Програми побудови та функціонування системи автоматизованого спостереження (моніторингу) за вмістом забруднюючих речовин в атмосферному повітрі

Розпорядження міського голови №226р від 22.06.2018. Дата оприлюднення 26.06.2018

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст.21 Статуту територіальної громади м.Запоріжжя, розглянувши звернення голови Громадської організації «ЕКО ЦЕНТР» Панасенка П.Г. та голови Громадської організації «Запорізька правозахисна ліга «Універсал» Тарасова Д.О. від 07.06.2018 №1824:

1. Провести громадські слухання щодо розробки та прийняття комплексної Програми озеленення міста Запоріжжя, Програми побудови та функціонування системи автоматизованого спостереження (моніторингу) за вмістом забруднюючих речовин в атмосферному повітрі 07.07.2018 о 10-00 годині у великій залі комунального закладу «Палац культури «Орбіта».

2. Виконавчому комітету Запорізької міської ради забезпечити організацію та проведення громадських слухань.

3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Волобуєва В.О., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еделєва В.Г. та керуючого справами виконавчого комітету міської ради Омельяновича Р.А.

 

 

 

Міський голова                                                           В.В.Буряк