Про надання Запорізькому комунальному підприємству міського електротранспорту «Запоріжелектротранс» дозволу на оновлення рухомого складу через фінансовий лізинг

Рішення міської ради №40 від 27.06.2018. Дата оприлюднення 03.07.2018

            Керуючись Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про фінансовий лізинг», «Про автомобільний транспорт», Цивільним кодексом України, Бюджетним кодексом України, з метою підвищення безпеки, комфортності транспортного обслуговування у міському пасажирському транспорті м. Запоріжжя, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Надати дозвіл Запорізькому комунальному підприємству міського електротранспорту «Запоріжелектротранс» на закупівлю рухомого складу на умовах фінансового лізингу.

            2. Доручити Запорізькому комунальному підприємству міського електротранспорту «Запоріжелектротранс» вивчити фінансові умови з питань надання послуг фінансового лізингу, провести закупівлю фінансово-лізингових послуг згідно з вимогами чинного законодавства України.

            3. Надати дозвіл генеральному директору Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту «Запоріжелектротранс» Папач Ю.В. на укладання та підписання договору фінансового лізингу після погодження постійною комісією з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів (Божко Р.А.).

            4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М.,  постійну комісію з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів (Божко Р.А.) та постійну комісію з питань життєзабезпечення міста (Адаманов О.Ф.).

 

 

 

Міський голова                                                                    В.В.Буряк